Lobyalı Pilav

Giriş Tarih ve Saati: 17.05.2019 | 10:49 Güncelleme Tarih ve Saati: 17.05.2019 | 12:27

Lobyayı derin bir tencerede yumuşayana kadar haşlayın ve süzüp kenara alın. Sıvıyağ ve tereyağını bir tencereye alıp eritin. Üzerine ince doğranmış soğan ve biber ekleyip kavurun. Sırasıyla domates salçası, biber salçası, karabiber ve tuz ekleyip kavurmaya devam edin. Lobya ve bulguru ilave edip birkaç dakika kavurun. Malzemenin üzerini iki parmak geçecek kadar sıcak et veya tavuk suyu ekleyin. Kısık ateşte suyunu çekene dek pişirin. Ocaktan alıp üzerine kağıt havlu koyup 10 dakika demlendirin. Karıştırıp servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.