Limonlu Enginarlı Risotto

Giriş Tarih ve Saati: 11.09.2018 | 16:00 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.09.2018 | 16:01

Limonun kabuğunu ince rendeleyip, suyunu sıkın ve kenara alın. Zeytinyağını tencereye alıp, ince kıyılmış soğanı rengi dönene dek soteleyin. Doğranmış sarmısak ekleyip, 1 dakika soteleyin. Enginarları irice dilimleyip tencereye ilave edin ve 2 dakika soteleyin. Pirinci tencereye ekleyin. Elma veya portakal suyu ilave edip, ocağın altını kısın ve kısık ateşte suyunu çekene dek pişirin. 1 su bardağı sebze suyu ekleyip, yeniden suyunu çekene dek pişirin. Kalan sebze suyunu her seferinde 1'er çorba kepçesi ekleyerek ve suyunu çekene dek yaklaşık 25 dakika pişirin. Ocaktan alıp, limon suyu, limon kabuğu, tereyağı, karabiber, tuz ve parmesan peyniri ilave edip karıştırın. Peynir eriyince servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.