Kuskus, balkabağı, kuru üzüm ve badem ile

Giriş Tarih ve Saati: 27.01.2010 | 11:46 Güncelleme Tarih ve Saati: 18.10.2018 | 09:47

Kabuklarını soyduğunuz ve küp şeklinde doğradığınız bal kabağını fırınlayın. Başka bir yerde büyük küpler halinde doğradığınız soğanı, yuvarlak dilimlediğiniz kabağı, kıyılmış sarımsakları ve daha önceden 3 çorba kaşığı beyaz şaraba yatırdığınız kuru üzümleri zeytinyağında sote edin. Üzerine kuskusu, önceden fırınladığınız bal kabağını ve kavrulmuş bademleri ekleyip üzerine tavuk suyunu ilave edin ve pişmeye bırakın. Piştiğinde tencerenin kapağı kapalı olarak 10 dakika dinlendirin. Sonrasında kıyılmış yaprak kişnişi ve kıyılmış maydanozu ekleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.