Kengerli Bulgur Pilavı

Giriş Tarih ve Saati: 16.02.2011 | 11:00 Güncelleme Tarih ve Saati: 18.10.2018 | 14:09

Kengerin kabuklarını soyup, yıkayın. İri parçalar halinde kesin. Suyu bir tencereye alıp kaynamaya bırakın. Kaynayınca kengeri içine atıp kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin. Bulguru ilave edin ve suyunu çekince ocağın altını kapatın. Ayrı bir tavada tereyağını eritip kengerli bulgur pilavının üzerine gezdirin. 10 dakika demlendikten sonra sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.