Karalahana Diblesi

Giriş Tarih ve Saati: 25.02.2011 | 12:45 Güncelleme Tarih ve Saati: 18.10.2018 | 14:17

Karalahanaları yıkayıp incecik kıyın ve üzerine tuz serperek ovun. Yıkayıp süzdükten sonra kenara alın. Pirinci yıkayıp süzün. Soğanları ince kıyın. Orta büyüklükteki bir tencereye bir kat lahana, bir kat pirinç, bir kat kıyılmış soğan olmak üzere, elinizdeki malzeme bitene kadar, en üstte lahana kalacak şekilde yerleştirin. Tuz, kesme şeker ve sıcak suyu ekleyip yarım saat pişirin. Tereyağını ayrı bir tavada kızdırıp yemeğin üzerine dökün. Karıştırdıktan sonra servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.