İç Pilav

Giriş Tarih ve Saati: 16.07.2010 | 15:22 Güncelleme Tarih ve Saati: 18.10.2018 | 10:04

Pirinci bol tuzlu kaynar suda 20 dakika bekletin ve süzün. Bir tencerede margarini eritin ve ayçiçek yağı ile karıştırın. Yağ kızınca fıstıkları pembeleştirin. Küp doğradığınız soğanı ekleyip kavurun. Tercih ettiğiniz ciğeri koyduktan sonra, kavurmaya devam edin. Yıkadığınız pirinci iyice süzdürün, kavurduğunuz malzemeye ilave edin. Tuzunu ve şekerini koyun. Ayıklayıp, suda bekletip, iyice süzdüğünüz üzümü ekleyin. 5 dakika daha
çevirin. Su koyun. Kaynayınca altını kısın. Suyunu çekince karabiber ve yenibaharı ekleyin. Üzerini bir bezle kapatıp, ocağı kapatın. 15 dakika demlendirdikten sonra karıştırın ve servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.