İç Pilav

Giriş Tarih ve Saati: 19.09.2018 | 13:20 Güncelleme Tarih ve Saati: 19.09.2018 | 13:20

Pirinci ılık suda 30 dakika bekletip süzün. Sudan geçirip kenara alın. Kuş üzümünü 10 dakika sıcak suda bekletip süzün. Tereyağını eritip üzerine dolmalık fıstık ekleyin ve rengi hafifçe dönene dek kavurun. Yemeklik doğranmış soğan ekleyip pembeleşene dek kavurmaya devam edin Pirinci ilave edin ve karıştırarak 2 dakika daha kavurun. Sıcak su, kuş üzümü, karabiber, tarçın, yenibahar, defne yaprağı ve tuz ekleyip tencerenin kapağını kapatın. Kaynayana dek orta, kaynadıktan sonra kısık ateşte suyunu çekene dek pişirin. Üzerine kıyılmış dereotu ilave edin. Ocağı kapatıp tencerenin üzerine kağıt havlu kapatın. 10 dakika demlendirdikten sonra servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.