Etli Karışık Pilav

Doğanın sunduğu nimetler iftar sofralarınızı süslesin...

Giriş Tarih ve Saati: 07.05.2018 | 15:44 Güncelleme Tarih ve Saati: 07.05.2018 | 15:44

Eti yağsız tavada orta ateşte önlü arkalı hafifçe kızartıp tencereye alın. Üzerini kapatacak kadar sıcak su ekleyip, kısık ateşte yumuşayana dek pişirin. Şehriye, zeytinyağı ve tereyağını pilav tenceresine alıp, hafif pembeleşene dek kavurun. Bulgur ve yıkanıp süzülmüş pirinç ilave edip, 5 dakika karıştırarak kavurun. 4 su bardağı sıcak su ve et suyu ekleyip karıştırın. Kemiğinden ayırdığınız eti, tuz ve karabiberi ilave edip kaynayana dek pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağın altını kısıp, tencerenin kapağı kapalı olarak, suyunu çekene dek pi- şirin. Ocaktan alıp, kıyılmış dereotu ekleyin ve 20 dakika dinlendirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.