Etli Havuçlu Pilav

Giriş Tarih ve Saati: 04.12.2013 | 14:42 Güncelleme Tarih ve Saati: 18.10.2018 | 16:21

Pirinci tuzlu ılık suda 30 dakika dinlendirin. Suyunu süzüp, tereyağında hafifçe kavurun. Karabiber ekleyip, tuzunu ayarlayın. Ocaktan alıp nohutla karıştırın. Ayrı bir yerde et suyunu salıp yeniden çekene dek pişirin. Daha sonra pilav tenceresine alıp, zeytin yağında soteleyin. Üzerine yarım ay şeklinde doğranmış soğanı yerleştirin. Rendelenmiş havucu da soğanın üzerine düzgünce yayıp, hafifçe bastırın. Pirinçli karışımı havucun üzerine hafif bastırarak yerleştirin. Su ekleyip kısık ateşte suyunu çekene dek pişmeye bırakın. Ocaktan alıp, 15 dakika dinlendirin. Servis tabağına ters çevirip çıkararak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.