Duvaklı Pilav

Giriş Tarih ve Saati: 14.09.2018 | 14:53 Güncelleme Tarih ve Saati: 14.09.2018 | 14:54

Pirinci iyice yıkayıp süzün. 2 çorba kaşığı tereyağını bir tencerede eritip pirinci tuzla beraber kavurun. Kavrulan pirincin üzerini 1 parmak geçecek kadar sıcak su ekleyip pilavı pişmeye bırakın. Kırmızı ve çarliston biberi küp doğrayıp kalan tereyağında kavurun. Ardından kıymayı da ekleyip suyunu salıp çekene kadar kavurmaya devam edin. En son tuz ve karabiber ekleyip karıştırın ve ocaktan alın. Kelepçeli bir kalıbın içine pilavı doldurun. Üzerine de kıymalı karışımı dökün. En son hafifçe kavurduğunuz bademleri dizin ve kalıptan çıkararak sıcak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.