Deniz Börülceli Firik Pilavı

Giriş Tarih ve Saati: 01.02.2011 | 14:41 Güncelleme Tarih ve Saati: 18.10.2018 | 12:26

Çelik tavaya, zeytinyağını koyun. Minik küpler halinde doğranmış soğanı ve sarımsağı atın. Firik ile birlikte zeytinyağında kavurun. Azar azar tavuk suyu ekleyerek, kıvam almasını sağlayın. Ayıklanmış deniz börülcesini ve baharatları ilave edin. Ocaktan aldıktan sonra, tereyağı ve toz parmesan peynir ekleyip, yavaşça karıştırarak kıvam almasını sağlayın. Sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.