Tiramisu

Uzun bayram tatilinden sonra gelen pazartesi sendromunu atlatmak için bir önerimiz var: Tiramisu!

Giriş Tarih ve Saati: 02.01.2013 | 15:01 Güncelleme Tarih ve Saati: 07.08.2018 | 10:19

Kek için derin bir kapta yumurta ve toz şekeri bir çırpıcı ile köpürene kadar çırpın. Kakao, kabartma tozu ve un ilave edip, tüm malzemeyi karıştırın. Kelepçeli kek kalıbını yağladıktan sonra karışımı içine boşaltın Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 dakika pişirin ve soğumaya bırakın. Krema için süt, yumurta, un ve toz şekeri bir tencereye alıp, çırpın. Ocağa oturtun ve sürekli karıştırarak koyu bir kıvama gelene kadar pişirin. Tencereyi ocaktan alın ve içine labne peyniri katıp, karıştırın. Soğuyan keki ortasından kesin ve iki parça elde edin. Keki ıslatmak için sıcak suya nescafe ve tozşeker katıp, karıştırın. İki kek parçasını bu karışımla ıslatın. Kekin alt parçasını servis tabağına alıp, üzerine hazırladığınız labneli karışımın yarısını sürün. Diğer parçayı üzerine kapatın ve bir spatula yardımıyla kalan karışımla her tarafını kaplayın. Soğuması için buzdolabında en az 2 saat bekletin. Üzerine kakao serpip, dilimledikten sonra servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.