Pirinç Patlağı Pastası

Giriş Tarih ve Saati: 01.03.2010 | 12:10 Güncelleme Tarih ve Saati: 17.10.2018 | 15:55

İrmik, nar suyu, toz şeker ve vanilyayı karıştırarak kaynatıp, soğumaya bırakın. Çikolatayı elinizle birkaç parçaya ayırıp, margarinle birlikte aynı kapta benmari usulü eritin. Üzerine pirinç patlağını ekleyip, iyice karıştırın. Kek kalıbını yağlayıp kalıbın yanlarına ve altına pirinç patlaklı karışımı yapıştırın. İçine de pirinç patlaklı karışımı dökün ve donmaya bırakın. Üzerini dilediğiniz şekilde süsleyip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.