Narlı Baton Pasta

Giriş Tarih ve Saati: 26.02.2010 | 15:05 Güncelleme Tarih ve Saati: 17.10.2018 | 16:17

Margarini, toz şekeri ve yumurtaların sarısını bir kaba alarak mikser yardımıyla çırpın. Üzerine yoğurdu ilave edin. Unu, kakaoyu, kabartma tozunu eleyerek karışıma ekleyin. Ayrı bir yerde yumurta aklarını çırpın ve kaşık yardımıyla karıştırarak hamura ilave edin. 25-30 cm'lik kalıbı yağlı kağıtla kaplayın. Hamuru kalıba boşaltın. 175 derecede 2 dakika ısıttığınız fırına yerleştirin. Başlangıçta 175 derecede 25 dakika, sonrasında 150 derecede 35-40 dakika pişirin. Pişip pişmediğini bıçak yardımıyla kontrol edin. Piştiğinde fırından aldığınız keki 10 dakika kalıbında bekletin. Sonrasında kalıptan çıkartarak ızgara tel üzerinde soğumaya bırakın. Soğuyan keki 2'ye kesin. Kremşantiyi sütle çırptıktan sonra oluşan kremayı kekin tek katına sürün ve nar tanelerini serpin. Kekin diğer parçasını üzerine kapatın. Üzerine yeniden krema sürüp narla süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.