MEKSİKA FASULYELİ, ÇİKOLATALI PASTA

Meksika fasulyeli tarifler son zamanlarda oldukça merak ediliyor. İşte size pratik tarifiyle Meksika fasulyeli, çikolatalı pasta tarifi..

Giriş Tarih ve Saati: 06.01.2022 | 23:22 Güncelleme Tarih ve Saati: 14.08.2022 | 14:04

Meksika fasulyesi, portakal kabuğu, kakao, kayısı, dut, bal ve tahini püre haline gelene kadar blender'de çekin. Üstü tarafı 18 cm çapında, alt tarafı 10 cm çapında yuvarlak ve çukur bir yemek tabağını buzdolabı poşetiyle kaplayın. Fasulyeli karışımı tabağa boşaltıp üzerine bastırarak düzeltin. Daha sonra 4-5 saat veya bir gece buzdolabında bekletin. Krema için çikolatayı benmari usulü eritin. Soğuyunca Hindistan cevizi sütünü ekleyip tel çırpıcı ile homojen kıvam alana kadar çırpın. Oda ısısında ara sıra karıştırarak soğumaya bırakın. Soğudukça koyulaşıp kıvam alacaktır. Fasulyeli harcı servis tabağına ters çevirip yerleştirin. Yanlarına kremayı sürüp, çatal yardımıyla alttan üste doğru çekerek şekil verin. Üzerine çikolata serpip, Frenk üzümü ile süsleyin. Servis yapana kadar buzdolabında dinlendirin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.