Limonlu Kremalı Pasta

Giriş Tarih ve Saati: 05.08.2010 | 16:40 Güncelleme Tarih ve Saati: 17.10.2018 | 16:10

SU ve limonun suyunu karıştırarak bir tencereye alın. İçine unu, toz şekeri, rendelenmiş limon kabuğunu ve nişastayı ekleyip, kısık ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Muhallebi kıvamına geldiğinde ocağı kapatın. Karıştırarak soğumasını sağlayın. Sonrasında kremayı da ekleyip karıştırmaya devam edin. Kedidillerini süt ile ıslatıp 25x25 cm ebadında kalıba bir kat sıralayın. Üzerine limonlu kremanın bir kısmını dökün. 2. kata tekrar ıslatılmış kedidili bisküvileri sıralayıp üzerine kalan kremayı gezdirin. Buzlukta 2 saat soğumaya bırakın. Dolaptan çıkardığınızda dilimleyerek servis yapın

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.