Kestane ve Çikolatalı Soğuk Pasta

Giriş Tarih ve Saati: 03.12.2013 | 14:39 Güncelleme Tarih ve Saati: 08.08.2018 | 14:32

Kestaneleri haşlayıp soğuttuktan sonra kabuklarını soyun. Haşlanmış kestaneleri esmer şeker ile birlikte robottan geçirin. Diğer taraftan çikolata, tereyağı ve sütü benmari usulü erittikten sonra iyice karıştırarak malzemeyi birbirine yedirin. Vanilya ekstratını ekleyin ve çikolata erittiğiniz kabı sıcak su dolu diğer kabın üzerinden alın. Çikolatalı karışımı kestaneli karışıma ilave edip, iyice harmanlayın. 10 cm x 20 cm ebadındaki dikdörtgen kek kalıbının içini streç film ile kaplayıp karışımı yayın ve üzerini spatula ile düzleştirin. Bu şekilde sertleşmesi için buzdolabında en az 24 saat bekletin. Pastayı kalıptan çıkartın ve servis tabağına alın. Üzeri için çikolata, tereyağı ve kremayı benmari usulü eritip, ılıtın. Bu karışımı spatula ile pastanın üst ve kenar kısımlarına eşit miktarda sürün. Buzdolabında en az yarım saat beklettikten sonra üzerini kestane, nar tanesi ve beyaz çikolata ile süsleyip, servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.