Greçkalı İrmik Tatlısı (Greçkalı İrmik Pastası)

Giriş Tarih ve Saati: 04.11.2013 | 12:57 Güncelleme Tarih ve Saati: 13.08.2018 | 17:40

Greçka, irmik, kuş üzümü, toz şeker, süt, tereyağı, badem ve tarçını tencereye alın. Kaynayana dek karıştırarak pişirin. Kaynayınca ocağın altını kısıp, 15 dakika daha pişirin. Dilediğiniz şekildeki bir kalıba döküp soğumaya bırakın. 5-6 saat buzdolabında dinlendirip servis tabağına ters çevirip çıkarın. Üzerine çikolata sos döküp, dilimleyerek servis yapın

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.