Fırında Elmalı Pasta

Giriş Tarih ve Saati: 19.02.2010 | 13:04 Güncelleme Tarih ve Saati: 16.08.2018 | 15:26

Elmaları ve armudu kabuklarıyla birlikte rendeleyip derin bir tencereye alın. Üzerine toz şekerin yarısını ve tarçını ilave edip kısık ateşte kendi suyuyla birlikte pişirin. Ocaktan alıp ılınmaya bırakın. Hamuru için, kalan toz şekeri yumurta ile birlikte, karışım iyice beyazlaşana dek çırpın. Üzerine azar azar un ekleyin. Kabartma tozu, süt ve sıvı yağ ilave edip karıştırın. Daha sonra hamuru 2 eşit parçaya bölün. Yağlanmış fırın kaplarına ılık haldeki elmalı püreyi pay edin. Üzerlerine hamurları yayıp, önceden ısıtılmış 200 derece fırında 30 dakika pişirin. Fırından almaya yakın üzerine hindistancevizi serpip 1-2 dakika bekletin. Fırından alın, üzerine pudra şekeri serpip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.