Beyaz Çikolatalı Pasta

Giriş Tarih ve Saati: 09.11.2010 | 15:02 Güncelleme Tarih ve Saati: 16.08.2018 | 15:41

Öncelikle kremayı hazırlayın. Bunun için, bir tencereye süt, un ve toz şekeri koyup çırpın. Ocağa oturtup koyulaşana kadar pişirin. Ocaktan aldıktan sonra içine küçük parçalar halinde kırılmış beyaz çikolata, tereyağı ve vanilyayı ekleyin. Karıştırıp soğumaya bırakın. Diğer taraftan 1 su bardağı süte 4 çorba kaşığı toz şeker ekleyip karıştırın. Pandispanyanın alt parçasını servis tabağına yerleştirin. Daha sonra şekerli sütle ıslatın. Üzerine 2 çorba kaşığı krema döküp yayın. Frambuazları kremanın üzerine koyun. İkinci pandispanya parçasını da şekerli sütle ıslatıp üzerine kapatın. Kalan krema ile tüm keki kaplayıp dondurun. 3 paket beyaz çikolatayı benmari usulü eritip içinden 2 çorba kaşığını kenara ayırın. Kalanını krema kapladığınız pastanın üzerine yayın ve dondurun. Daha sonra pastayı benmari usulü erittiğiniz bitter çikolata ve ayırdığınız beyaz çikolata ile süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.