Tavuklu Makarna Ograten

Giriş Tarih ve Saati: 31.01.2014 | 12:13 Güncelleme Tarih ve Saati: 31.01.2014 | 12:14

Tavuk suyu ve suyu bir tencereye alın. Kepekli makarnayı suda haşlayın. Süzüp bir fırın tepsisine yayın. Bu arada beşamel sos için, unu hafifçe kavurun. Rengi dönmeye başladığında sütü ve çırpılmış yumurta sarısını ekleyip 4-5 dakika karıştırarak pişirin. Rendelenmiş kaşarı ekleyip ocaktan alın. Karıştırıp makarnanın üzerine yayın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında, beşamel sos kızarana kadar bekletin. Fırından çıkartıp, üzerine didiklenmiş tavuk eti ve ince kıyılmış maydanoz serperek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.