Soğanlı Mantı

Giriş Tarih ve Saati: 18.06.2019 | 10:13 Güncelleme Tarih ve Saati: 18.07.2019 | 14:15

Taze soğanı ince doğrayın. Üzerine tuz ekleyin ve ovalayarak suyunu çıkarın. Soğanları elinizle sıkarak, çıkan suyu alın. Soğan suyuna zeytinyağı, su ve tuz ekleyip karıştırın. Azar azar un katarak kulak memesinden biraz daha sert bir hamur hazırlayın. Üzerine nemli bir bez örterek 15 dakika dinlenmeye bırakın. Diğer taraftan soğanın üzerine peynir, yumurta ve karabiber ekleyip, karıştırın. Dinlenen hamuru iki parçaya bölün. Bir parçasını unlu tezgahta açıp, küçük kareler halinde kesin. Karelerin ortalarına soğanlı harçtan koyun. Karşılıklı iki kenarını ortada birleştirerek bohça şeklinde kapatın. Kalan hamuru da aynı şekilde hazırlayın. Mantıları kaynayan tuzlu suya atıp, 10 dakika haşlayın. Süzüp servis tabaklarına alın. Sos için ince kıyılmış taze soğanı tereyağında bir-iki dakika soteleyin. Pulbiber ekleyip, mantının üzerine gezdirdikten sonra servis yapın

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.