Pancarlı Erişte

Giriş Tarih ve Saati: 13.07.2010 | 14:09 Güncelleme Tarih ve Saati: 04.07.2013 | 11:52

ERİŞTEYİ sıcak suda haşlayın. Fazla suyunu süzüp kenara alın. Tereyağını tencerede kızdırıp, erişteyi ilave edin. 2-3 dakika kavurun. Ceviz, tulum peyniri ve tuzu ekleyip, ocaktan alın. Sosu hazırlamak için, pancarların
kabuklarını soyup blenderden geçirin. Pancarı tavaya alıp, zeytinyağı, kesmeşeker, rendelenmiş sarmısak ve tuzu ekleyin. 2-3 dakika kavurun. Sosu eriştenin üzerine gezdirip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.