Kuşkonmazlı Makarna

Giriş Tarih ve Saati: 13.06.2019 | 11:02 Güncelleme Tarih ve Saati: 13.06.2019 | 12:50

Kuşkonmazların alt kısmından 3-4 parmaklık sert bölümünün kabuklarını sebze soyacağı ile soyun. Kaynayan tuzlu suya atıp 5 dakika haşlayın ve soğuk ya da buzlu suda 5 dakika bekletin. Sudan alıp 3 parmak büyüklüğünde doğrayın. Lazanyaları 5 dakika soğuk suda bekletin. Yumuşadıktan sonra istediğiniz şekilde kesip, kaynayan tuzlu suda haşlayın ve süzün. Zeytinyağını bir tavaya alıp, kıyılmış sarmısak ve doğranmış domatesi hafifçe soteleyin. Üzerine kuşkonmaz ve kapariyi ekleyin. Birkaç dakika çevirip ocaktan alın. Kuşkonmazlı harcı makarnaya ekleyip harmanlayın. Rendelenmiş parmesan peyniri serperek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.