Kırmızı Biberli Makarna

Giriş Tarih ve Saati: 19.10.2010 | 16:34 Güncelleme Tarih ve Saati: 19.10.2010 | 19:50

Kırmızı biberlerin tohumlarını temizleyip yıkayın. Karbonat eklediğiniz kaynar suya atarak, hafif yumuşayıncaya dek haşlayın. Hemen buzlu su dolu başka bir kaba aktarın. Süzerek aldığınız biberleri blenderden geçirin. Derin bir kasenin içine biberleri tülbentle süzün. Ardından yumurta sarıları, zeytinyağı ve tuzu ilave edin. Aldığı kadar unla hamuru hazırlayın. Hamuru buzdolabı poşetine sararak, buzdolabında 1 saat dinlendirdikten sonra kullanabilirsiniz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.