Kabak Soslu Zeytinli Papardelle

Giriş Tarih ve Saati: 08.12.2010 | 12:59 Güncelleme Tarih ve Saati: 10.09.2013 | 15:58

BALKABAĞINI küçük doğrayıp, doğranmış soğan ve sarmısakla soteleyin. Et suyu ekleyip, pişirin. Kabaklar pişince blendırdan geçirin. Tuz, biber, muskat ekleyerek süzün ve sos hazırlayın. Sosun içine file zeytin, taze kekik ve fesleğen ilave edin. Orta dirilikte haşlanmış papardelle ile karıştırıp, rendelenmiş parmesan ilave edin. Maydanoz ile süsleyip, servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.