Havuçlu, Mantarlı, Kıymalı Makarna

Giriş Tarih ve Saati: 01.03.2010 | 11:20 Güncelleme Tarih ve Saati: 01.07.2013 | 13:10

Derin bir tencereye 5 su bardağı su koyup kaynatın. Kaynayan suya sıvıyağ ve makarnayı ilave edip, makarna yarı yarıya yumuşayana dek haşlayın. Fazla suyunu süzüp servis tabağına alın. Sos için, kıymayı zeytinyağında 1-2 dakika soteleyin. Dilimlenmiş havuç, mantar ve kıyılmış sarmısağı ekleyip, 2-3 dakika daha soteleyin. Üzerine pulbiber, karabiber, kekik, nane ve tuz ilave edip sotelemeye devam edin. Son olarak şarabı ilave edip ocaktan alın. Sosu makarnanın üzerine gezdirip, parmesan peyniri serpin. Sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.