fırında peynirli makarna

damak çatlatan bir lezzet

Giriş Tarih ve Saati: 20.01.2012 | 11:50 Güncelleme Tarih ve Saati: 20.01.2012 | 11:50

1. Büyük bir tencerede suyumuzu kaynatırız.
2. Kaynayan suya makarnamızı atıp 8-9 dakika pişiririz. Çok fazla pişirmemek daha iyi olur.
3. Kremaları orta boy bır tavaya dökeriz. Beyaz peyniri ve kaşarın yarısını kremayla karıştırıp yavaş ateste 10 dakika pişiririz.
4. Pişen makarnamızı süzüp krema peynir karışımımızla iyica karıştırırız. Üzerine ince ince kıydıgımız maydonozlarımızı ekler karıştırırız.
5. Orta boy bir borcama makarnamızın yarısını dökeriz araya kalan kaşarın yarısını yayarız. Üzerine kalan makarnayı dökeriz.
6. Kalan kaşarımızı makarnanın üzerine dağıtıp 170 derecede yarım saat pişiririz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.