Beyaz Peynirli Fındıklı Erişte

Giriş Tarih ve Saati: 04.10.2013 | 17:28 Güncelleme Tarih ve Saati: 04.10.2013 | 17:28

BİR tencereye bol su koyup içine tuz ve 1 çorba kaşığı sıvıyağ ekleyin. Kaynadıktan sonra erişteleri ekleyin. Erişteler diri kalacak şekilde haşlayıp süzün. Tencereye 2 çorba kaşığı sıvıyağ koyup erişteleri birkaç dakika çevirin. Diğer tarafta mantarları dörde bölün, biberi ince uzun (jülyen) doğrayın. Mantar ve biberi, ayrı kaplarda ve 1'er çorba kaşığı sıvıyağında 2-3 dakika soteleyin. Beyaz peyniri küp doğrayın. Erişteleri servis tabağına alın. Üzerine mantar, kırmızı biber, peynir ve fındık serpip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.