Bakla Soslu Makarna

Giriş Tarih ve Saati: 11.03.2011 | 11:12 Güncelleme Tarih ve Saati: 15.07.2013 | 16:21

ZEYTİNYAĞINI bir tavaya alıp ince kıydığınız soğanı pembeleşene kadar kavurun. Ayıkladığınız bakla ve tavuk suyunu üzerine ilave edin. 20 dakika pişirip tereyağı, tuz ve karabiber ekleyin. Diğer taraftan geniş bir kapta tuzlu su kaynatıp makarnayı ekleyin. Haşlayıp süzdükten sonra baklalı karışıma ilave edin. 1-2 dakika karıştırarak pişirin ve servis tabağına alın. Parmesan peyniri serperek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.