Süzme Peynirli Pankek

Giriş Tarih ve Saati: 11.10.2018 | 11:06 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.10.2018 | 11:17

Peyniri iyice ezip geniş bir kaba alın. Üzerine kalan malzemeyi ilave edip el blenderi ile çırpın ve akışkan bir hamur elde edin. Dinlenmesi için kenara alın. 2 Diğer taraftan sos için frambuaz ve toz şekeri küçük bir sos tenceresine alın. Nişastayı vişne suyu ile açıp üzerine ekleyin. Kısık ateşte kıvam alana dek pişirin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. 3 Yapışmaz yüzeyli bir tavayı ısıtıp hazırladığınız pankek hamurundan 2 çorba kaşığı alıp tavaya dökün ve üzerini düzelterek yuvarlak şekil almasını sağlayın. Önlü arkalı pişirip tavadan alın. Tüm hamur bitene dek işleme devam edin. Servis tabaklarına üst üste dizin. Üzerine sos gezdirin. Böğürtlen, ahududu ve nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.