Portakal Sulu Kek

Giriş Tarih ve Saati: 18.05.2011 | 15:25 Güncelleme Tarih ve Saati: 02.08.2018 | 17:19

Yumurtaları ve şekeri derin bir kaba alarak iyice çırpın. Margarin ve zeytinyağını ekleyip, çırpmaya devam edin. 1 su bardağı portakal suyunu ilave edin. Normal kek kıvamından biraz daha koyu olacak şekilde, un ile beraber rendelenmiş portakal kabuğu ve kabartma tozunu ekleyin. Hazırladığınız karışımı, margarinle yağlanmış kek kalıbına dökün. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında pişirin. Piştikten 2 dakika sonra servis tabağına alın ve taze sıkılmış 1 su bardağı portakal suyunu kaşık yardımıyla üzerine dökün.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.