Pitahayalı Kek

Giriş Tarih ve Saati: 14.03.2011 | 16:52 Güncelleme Tarih ve Saati: 02.08.2018 | 17:39

Yumurta sarıları ile toz şekeri krema haline gelene kadar iyice çırpın. Erittiğiniz margarini ekleyin. Unu azar azar ve yedirerek karışıma ilave edin. Kabartma tozunu ekleyin. Pitahayayı mikserden geçirin veya çatalla ezin. Karışıma ilave ederek karıştırın. Yumurta akları kar haline gelene kadar çırpın. Karışıma ekleyerek, yağlayıp unladığınız kalıba boşaltın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.