Peynirli Elmalı Kek

Giriş Tarih ve Saati: 08.01.2014 | 12:09 Güncelleme Tarih ve Saati: 01.08.2018 | 12:00

Elmaların kabuklarını soyup kararmasını önlemek için limonlu suya koyun. Diğer taraftan yumurtaları tozşekerle çırpın. Üzerine süt ve kabartma tozunu ilave edin. Tereyağı, tuz, dil peyniri ve cevizi ilave edip karıştırın. En son unu ilave edin. Harcı yağlanmış ortası delik bir kek kalıbına dökün. Elmaları ince dilimleyin ve hamurun üzerine sıralayın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında bir kürdanla kontrol ederek (keke batırdığınız kürdan temiz çıkıyorsa pişmiş demektir) pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.