PESTEL DE QUEYOS HIGOS (İncirli cheesecake) (Küba Mutfağı)

Giriş Tarih ve Saati: 15.12.2010 | 11:41 Güncelleme Tarih ve Saati: 06.08.2018 | 12:24

Derin bir kaba krem peynir, yoğurt ve toz şekeri alıp karıştırın. Karışımın içine incir püresi ve 2 adet yumurtayı ekleyin. Başka bir kabın içinde yumurta beyazlarını çırparak iyice köpürtün. İçine yarım su bardağı tozşeker ilave edip tekrar çırparak köpük haline getirin. Mısır nişastasını köpüğe iyice yedirin. İki karışımı birbirine ekleyip iyice karıştırın. Limon suyu ve rendelenmiş limon kabuğunu ekleyin. Hafifçe yağladığınız bir kalıba karışımı dökün. İçine sıcak su konmuş fırın tepsisine yerleştirin. Önceden 150 dereceye ısıtılmış fırında 120 dakika pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.