Kaymaklı Pan Pan

Giriş Tarih ve Saati: 20.01.2010 | 15:56 Güncelleme Tarih ve Saati: 06.08.2018 | 14:17

Un, tuz, tozşeker, karbonat ve kabartma tozunu bir kapta harmanlayın. Ayrı bir kapta süt, yumurta ve tereyağını karıştırıp unlu karışıma ekleyin. Daha sonra çırpma teli ile 10 saniye karıştırın. Yapışmaz yüzeyli bir tavayı hafifçe yağlayıp silin. Hazırladığınız harçtan bir kepçe dökün. Arkalı önlü pişirip kenara alın. Tüm harç bitene kadar aynı işleme devam edin. Daha sonra bir adet pankeki servis tabağına alın. Üzerine kaymak koyun ve bal gezdirin. Üzerine ikinci pankeki koyup yeniden kaymak ve bal ekleyin. Malzeme bitene kadar aynı işleme devam edin. En üste kaymak koyun ve ceviz serperek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.