Kayısılı Tepsi Keki

Giriş Tarih ve Saati: 17.06.2019 | 10:41 Güncelleme Tarih ve Saati: 17.06.2019 | 12:35

Yumurta, tozşeker ve tuzu mikserin yüksek ayarında 5 dakika çırpın. Süt ve sıvıyağ ilave edip düşük ayarda karıştırın. Üzerine, un, kabartma tozu ve vanilyayı birlikte eleyin. Spatula yardımıyla malzemeyi birbirine yedirin. Daha sonra yağlanmış unlanmış orta boy fırın tepsisine boşaltın. Kayısıları dörde bölüp çekirdek yataklarını çıkarın. Hamurun üzerine yerleştirip, file fındık serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 30-35 dakika pişirin. Ilık olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.