Kayısılı Islak Kek

Giriş Tarih ve Saati: 06.04.2011 | 12:25 Güncelleme Tarih ve Saati: 02.08.2018 | 17:31

Margarin ve çikolatayı ısıya dayanıklı cam bir kaseye alıp benmari usulü eritin. Yumurta ve toz şekeri mikserleyin. Un, kabartma tozu, badem ve eriyen margarin ve çikolatayı sırayla şekerli yumurtaya ekleyin. Kayısıları bölüp çekirdeklerini çıkartın. 23 cm'lik kalıbı yağlayın. Kayısıları kalıbın dibine sıralayın. Üzerine hamuru boşaltın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40- 45 dakika kadar pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.