Islak Kek

Giriş Tarih ve Saati: 30.10.2013 | 16:36 Güncelleme Tarih ve Saati: 01.08.2018 | 11:54

Derin bir kabın içinde yumurta ve toz şekeri mikserle kabarana kadar çırpın. Sıvı yağ, süt, kakao ve vanilyayı

ilave edip, tüm malzemeyi çırpmaya devam edin. Bu karışımdan 1 çay bardağı ayırın ve kalan malzemenin içine dövülmüş ceviz ile un katıp, karıştırın. Karışımı yağlanmış 20x26 cm ebadında bir fırın kabına boşaltın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 25-30 dakika pişirin. Soğuduktan sonra keki dilimleyin ve üzerine ayırdığınız 1 su bardağı kakaolu karışımı boşaltın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.