Galeta Unlu Tatlı

Giriş Tarih ve Saati: 14.03.2011 | 13:15 Güncelleme Tarih ve Saati: 02.08.2018 | 17:49

Yumurta ve toz şekeri derin bir kasede çırpın. Sıvıyağ ekleyip çırpmaya devam edin. Hindistancevizi, galeta unu ve kabartma tozunu ilave edip karıştırın. İstediğiniz büyüklükte ısıya dayanıklı bir kaba boşaltın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 25 dakika pişirin. Diğer tarafta ılık süt ve tozş ekeri iyice karıştırın. Fırından çıkardığınız sıcak tatlının üzerine, hazırladığınız sütlü karışımı boşaltın. Daha sonra krema için; süt, nişasta ve toz şekeri sürekli karıştırarak pişirin. Tatlının üzerine döküp bir spatula ile düzeltin. Buzdolabında donması için 1 saat bekletin. Frambuaz ve dağ çileği ile süsleyip, dilimleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.