Elmalı Kek

Giriş Tarih ve Saati: 15.07.2010 | 15:29 Güncelleme Tarih ve Saati: 06.08.2018 | 14:23

Elmaları soyup dilimledikten sonra kararmayı önlemek için limon suyu ile suyu karıştırarak elma dilimlerini içine atın. Yumurtaları toz şeker ile çırpın. Ardından sıvı yağı ekleyerek çırpın. Daha sonra kabartma tozunu ilave ederek çırpın. Vanilya, un ve tarçını da ayrı ayrı ekleyin. Her eklemeden sonra çırpın. 340x40 veya 35x35 cm'lik kalıbı yağlı kağıtla kaplayın. Elmaların suyunu süzerek kalıba yerleştirin.Üzerine hazırladığınız hamuru dökün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında iyice kızarana dek pişirin.Çıkardığınızda dilimleyin. Krema ile süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.