Çikolatalı Kek (Avusturya Mutfağından)

Giriş Tarih ve Saati: 01.12.2010 | 15:46 Güncelleme Tarih ve Saati: 06.08.2018 | 12:23

Tereyağını ve 4 çorba kaşığı toz şekeri krema gibi bir görünüm alıncaya dek çırpın. Ardından yumurta sarılarını ve eritilmiş, ılınmış çikolatayı ilave edin. Ayrı bir kapta dövülmüş ceviz ve damla beyaz çikolataları karıştırın. Başka bir kapta ise yumurta akları ve 5 çorba kaşığı şekeri kar gibi bir görünüm elde edinceye dek çırpın. Hazırladığınız tüm karışımları aynı kapta karıştırarak birleştirin. Hafifçe yağlanmış ve tozşeker serpilmiş kaplara, bu karışımı kapların yarısını dolduracak şekilde paylaştırın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kabarıncaya dek pişirin. Servis tabağına aldığınız keki eritilmiş çikolata ve krema ilavesiyle birlikte servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.