Armutlu cevizli kek

Giriş Tarih ve Saati: 21.09.2011 | 10:05 Güncelleme Tarih ve Saati: 01.08.2018 | 16:27

• Yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpalım. Un, kabartma tozu, vanilyayı ayrı bir kapta eleyelim. Kabımıza unu karışımı ekleyelim, zeytinyağı ve sütü de ekleyelim. Armudu küp küp doğrayıp unlayalım kek harcına ekleyelim. Cevizleri ekleyelim. Büyük bir kek kalıbını yağlayıp unlayalım. 175 derece fırında kürdan kuru çıkana kadar pişirelim.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.