Yumurtalı Hodan Kavurması

Giriş Tarih ve Saati: 20.11.2013 | 12:29 Güncelleme Tarih ve Saati: 20.11.2013 | 12:30

Hodanı temizleyip yıkayın. Tuz eklediğiniz suda diriliğini kaybedecek şekilde haşlayıp, süzün. Ilındıktan sonra doğrayın. Zeytinyağını bir tavaya alıp yemeklik doğradığınız soğanı rengi dönene dek kavurun. Üzerine salçaları katıp birkaç dakika kavurun. Tencereye hodan, tuz ve karabiber ekleyip kavurun. Daha sonra yumurtaları kırın. Arzunuza göre, yumurtaları hodanla karıştırın ya da dağıtmadan pişirip, servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.