Yumurta dolması (devılled eggs)

Giriş Tarih ve Saati: 16.01.2019 | 10:10 Güncelleme Tarih ve Saati: 16.01.2019 | 15:50

Yumurtaları üzerlerini bir-iki parmak geçecek kadar su ile derin bir tencereye koyun. 8-9 dakika katı olacak şekilde haşlayın. Yumurtaları soğuk suyun altında soğuyana kadar bekletin. Yumurtaların kabuklarını dikkatli bir şekilde soyun, uzunlamasına ortadan ikiye kesin. Bir çay kaşığı yardımı ile sarılarını bir kapta toplayın. Beyazları düz bir tabağa dizin. Yumurta sarılarına mayonez, hardal, tuz, karabiber ve toz kırmızıbiber ekleyip iyice karıştırın. Bir sıkma torbası ile yumurta sarısı karışımını beyazların içine yerleştirin. Taze kekik yaprakları ve toz kırmızıbiber ile servis yapın

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.