Türlü

Giriş Tarih ve Saati: 28.06.2010 | 15:55 Güncelleme Tarih ve Saati: 28.06.2010 | 16:24

Sebzeleri yıkayın. Patlıcanları alacalı soyun. Kabağın dış yüzeyini temizleyin. Fasulyelerin uç kısımlarını ayıklayın. Bamyaların tepe kısımlarını dikkatlice soyun. Biberlerin tohum kısımlarını çıkartın. Domatesleri rendeleyin. Patlıcan, kabak, fasulye ve biberleri irice doğrayın. Bir tencerede bütün sebzeleri 10-15 dakika soteleyin. Sebzeleri kavanozlara pay edin. Üzerine tuz ekleyin. Kavanozların kapaklarını sıkıca kapatın. Bir tenceye 2/3'ü kadar su koyup kavanozları, kapakları aşağıda olacak şekilde 1 saat kaynatın. Sudan çıkartıp kapağı altta kalacak şekilde soğumaya bırakın. Serin bir yerde, tüketeceğiniz zamana kadar bekletin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.