Su Krakeri

Giriş Tarih ve Saati: 11.09.2013 | 16:24 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.09.2013 | 16:25

Un, kabartma tozu ve tuzu bir kaba eleyin. Tereyağını küp küp doğrayıp un karışımına ekleyin. Hafifçe karıştırın. Suyu ekleyip iyice yoğurun. Unlanmış düz bir zeminde merdaneyle yarım cm kalınlığında açın. Hamur ruleti veya bir bıçakla galeta şeklinde kesin. Yağlanmış fırın tepsisine aralıklarla dizin. Üzerine fırçayla yumurta akı sürüp susam ve çörekotu serpin. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında hafifçe pembeleşene kadar pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.