Portakallı Krep

Giriş Tarih ve Saati: 19.03.2019 | 12:02 Güncelleme Tarih ve Saati: 19.03.2019 | 12:09

Krep için tüm malzemeyi geniş bir kaba alın ve çırpma teli ile çırpın. Tel süzgeçten geçirerek süzün. Krep harcını buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Çok az yağla yağladığınız yapışmaz yüzeyli bir tavaya harçtan kepçeyle döküp önlü arkalı pişirin. Harç bitene de işleme devam edin. Sosu için 2 çorba kaşığı tereyağında rendelenmiş portakal kabuğunu çevirin ve içine portakal suyu, portakal likörü ve şekeri ekleyin. Orta ateşte 3 dakika kaynatın ve içine 2 çorba kaşığı tereyağı ilave edin. Krepleri teker teker bu sosa bulayın. Daha sonra rulo yapın ya da dörde katlayın. Üzerine pudraşekeri serpin. Arzunuza göre kreplerin üzerlerini pürmüzle hafifçe kızartarak da servis yapabilirsiniz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.