Patlıcanlı Füme Etli Sandviç

Giriş Tarih ve Saati: 04.09.2018 | 17:06 Güncelleme Tarih ve Saati: 05.09.2018 | 09:43

Patlıcanlı fesleğenli sos için patlıcanları yıkayıp kurulayın ve birkaç yerinden delerek fırın tepsisine yerleştirin. Sarımsakları kabuklu olarak patlıcanların yanına koyun. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında patlıcanların içi yumuşayana kadar pişirin. Patlıcanları uzunlamasına ikiye kesip içlerini bir kaşık yardımıyla çıkarın. Sarımsakların kabuğunu soyup içlerini çıkarın. Cevizi yağsız tavada birkaç dakika kavurun. Fesleğeni yapraklarına ayırıp mutfak robotuna alın. Üzerine patlıcan, sarımsak, ceviz, eski kaşar peyniri, tuz ve karabiber ekleyin. Yavaşça zeytinyağını ilave edip çekin ve pürüzsüz bir kıvama getirin. Ekmek dilimlerinin yarısının üzerine dilediğiniz miktarda patlıcanlı fesleğenli sostan sürün. Dilimlenmiş örgü peyniri, füme et ve mevsim yeşilliklerini kat kat sosun üzerine koyun. Diğer ekmek dilimlerini üzerilerine yerleştirip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.