Patatesten Yılbaşı Ağacı

Giriş Tarih ve Saati: 14.07.2010 | 13:06 Güncelleme Tarih ve Saati: 04.07.2013 | 14:58

Patatesleri önce halka halka, biraz da kalınca doğrayın. Ardından yuvarlak kalıplarla boy boy kesin. Kestiğiniz
patatesleri içi su dolu ve yarım limon sıktığınız bir kaseye aktarın. Kereviz tohumu, keraviye, kişniş, zeytinyağı ve tuzu harmanladığınız kaseye, patatesleri aktarın. Her tarafını tohumlara buladığınız patatesleri yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin (fırını önceden ısıtmayı unutmayın, derecesi 170 / orta derecede olmalı). Patatesleri, 20-25 dakika, iyice kızarana dek pişirin. Büyükten küçüğe doğru patates katları hazırlayın. Her bir patatesi tabağa yerleştirdikten sonra, üzerine biraz süzme yoğurt sürün Böylelikle patates katları oluşmuş oldu…

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.